REYGERLO in de pers

Historisch werkmanshuisje te Brugge in de pers

REYGERLO werkte mee aan de make-over van een historisch werkmanshuisje te Brugge. Over dit project verscheen een reportage in 'Wonen Landelijke Stijl editie 04/2016' (REYGERLO wordt vermeld op pag. 84) en in 'Home Sweet Home editie 93' (op pag. 52-53). Zurkelkasteeltje en fietsroute 'Zaak De Zutter' in Brugsch Handelsblad, 29 april 2016

In Beernem werd de fietsroute ‘Zaak De Zutter’ ingehuldigd, met als startplaats het Zurkelkasteeltje.

Klik hier voor een grotere versie van het artikel.

 

 

 

 

 

 


REYGERLO en de fietsroute 'Zaak De Zutter'

REYGERLO en het Zurkelkasteeltje komen aan bod in de folder van 'Fietsroute Zaak De Zutter'; het Zurkelkasteeltje is de eerste historische locatie die tijdens deze fietsroute wordt aangedaan. Uit de folder: "De eigenaar van REYGERLO (en het Zurkelkasteeltje) verzorgde namelijk de set dressing tijdens de opnames". De folder van deze fietsroute is ondermeer bij REYGERLO te verkrijgen.


 

REYGERLO in 'Brugs Ommeland, editie 2016'

REYGERLO wordt vermeld in de brochure 'Brugs Ommeland, editie 2016' op p. 46: "Deze leuke decoratiezaak met meubelen, snuisterobjecten en rariteiten huist in het stemmige 'Zurkelkasteeltje'."

 

 

 

 

 REYGERLO in 'Ariadne at Home - Nr. 9, September 2015'

REYGERLO wordt vermeld als een van de shoppingadressen van Martine Lescouhier van Vakantiewoning Achter de Duinen te Nieuwpoort in de September 2015-editie van Ariadne at Home, een Nederlands tijdschrift.

 

 

 

 

 

REYGERLO in 'Home Sweet Home - editie herfst 2014'

In het woon-, tuin- en interieurmagazine 'Home Sweet Home' werd in de editie herfst 2014 een reportage gewijd aan de inrichting van het medisch centrum van Prof. Dr. P. Brugada te Aalst. REYGERLO verzorgde het idee voor het exterieur en stond in voor concept & styling van het interieur. De uitvoering gebeurde door Meubelfabriek ERONDA. Het volledige artikel kunt u hier vinden.

 

 

 


REYGERLO in 'Genieten in het Brugse Ommeland 2014'

In het tijdschrift 'Genieten in het Brugse Ommeland 2014' wordt REYGERLO aanbevolen als shoppingadres op pag. 57: "Het 19de-eeuwse Zurkelkasteeltje herbergt vandaag REYGERLO, een heerlijke snuisterboetiek vol woonmoois." Tevens zijn in de brochure tal van door REYGERLO gerealiseerde inrichtingen terug te vinden, waaronder The Roots, B&B Droomkerke, Goed van den Bogaerde en Sint-Pietersveld.

 

 


REYGERLO werkt mee aan boek 'Onze (Ge)rechten'

In samenwerking met styliste Marie Ver Eecke (www.styling-visagie.be) werkte REYGERLO mee aan het boek 'Onze (Ge)rechten, recepten uit de verborgen wereldkeuken', een uitgave van OR.C.A. (Organisatie voor de Clandestiene Arbeidsmigranten). Alle materialen die gebruikt werden voor de set dressing waren afkomstig van bij REYGERLO.

 

 

 

 

REYGERLO in Vrije Tijd Beernem januari 2014

Living France maart 2013

In Living France maart 2013 verscheen een reportage over Manoir Souhait Bed & Breakfast. Deze sfeervolle B&B werd ingericht in samenwerking met REYGERLO. Het volledige artikel kunt u hier nalezen.

 

 

 

 

Beernemse moord wordt verfilmd - opnames gepland in het Zurkelkasteeltje
In Het Laatste Nieuws van 2 - 3 februari 2013 verscheen een interview met Katrien Ryserhove, auteur van het boek 'Zaak: De Zutter'. Het boek wordt binnenkort verfilmd en er zullen ook opnames plaatsvinden in het Zurkelkasteeltje. Het volledige krantenartikel kunt u hier nalezen. Meer info op www.zaakdezutter.be.

'Zaak: De Zutter' 

Er is een nieuw boek verschenen over de moorden van Beernem, nl. 'Zaak: De Zutter', geschreven door Katrien Ryserhove. Deze moorden speelden zich af in de nabije omgeving van het Zurkelkasteeltje. Het gebouw is zelfs op foto in het boek terug te vinden op pagina 20. Meer info vindt u op http://demoordenvanbeernem.be.

 

 

Actief Wonen september 2012 - download pdf

In dit magazine verscheen een uitgebreide reportage over B&B De Witte Nijl in Antwerpen (pag. 80-90). REYGERLO is een van de favoriete adressen van de trotse eigenaars van deze B&B.

 

 

 

 

Fashion photoshoot te REYGERLO
In augustus 2012 koos fashion photographer Lesley Hoste (www.lesleyhoste.be) REYGERLO als locatie voor een heuse fashion reportage. Hieronder alvast een voorsmaakje - klik hier voor meer beelden.

Mode photoshoot te Reygerlo door fashion photographer Lesley Hoste

 

De Weekbode 10 februari 2012
B&B Droomkerke te Doomkerke werd tweede in de categorie 'beste B&B van België' bij de nationale Horeca-Awards. Deze sfeervolle B&B werd samen met REYGERLO ingericht.


Hôtel & Lodge november-december 2011 - download pdf

VIP-night in Parijs - © foto's: Favreau Hadrien

Wonen Landelijke Stijl augustus-september 2011 

Vakantiehoeve Goed van den Bogaerde te Beernem werd uitgebreid in beeld gebracht in dit magazine (pag. 96-104). De styling en decoratie van dit project gebeurde door REYGERLO.

 

 

 

 


Tijdloos editie winter 2009-2010 - download pdf
© foto's: www.claudesmekens.beSpecial Woon 2007-2008 | Dec-Jan | Engelse stijl (pag. 104 t.e.m. 111)

bekijk pdfdownload pdf
Logeren in stijl


Quick Step consumentenbrochure
Een tijdje geleden stelde REYGERLO zijn toonzaal ter beschikking van de marketingafdeling van Quick Step. Het fotomateriaal dat in de toonzaal genomen werd belandde uiteindelijk in de consumentenbrochure van Quick Step.Man bijt hond | 27 & 28 oktober 2005

REYGERLO kwam uitgebreid in beeld in dit tv-programmaFeeling | April 2002 | Antiekclimax (pag. 134, 135)

Luxueuze materialen, sierlijke vormen en een unieke patine.
Geraffineerde hebbedingen die net voor dat extraatje meer zorgen.

webdesign JMA